Skip to main content

GoMeet Boulevard

Aan de GoMeet Boulevard hebben wij verschillende online platformen ter beschikking of maken wij gebruik van de bekende videodiensten om uw bijeenkomst te laten slagen.

Van Zoom, Teams of Google Hangout tot een volledige 3D omgeving met spreekkamers, bioscoop en expo.

Afspraak maken

GoMeet Campus

Van klaslokalen en presentatiezalen tot een ware beursvloer: onze digitale campus heeft ontzettend veel te bieden. Hoe groot (of klein) uw bijeenkomst ook is, wij zijn er klaar voor!
De highlights op een rij:

  • De indeling is naar wens aan te passen en voor iedereen toegankelijk.
  • Er is ruimte voor een vast programma maar ook spontane ontmoetingen.
  • Ideaal om effectief en efficiënt zaken te kunnen doen, maar zeker ook plezier te hebben met elkaar.
  • Tussendoor lekker chillen op het strand, een potje voetballen of een boottripje maken… alles kan!

Frame

FRAME maakt het gemakkelijk om samen te komen met uw collega’s, studenten of publiek in een meeslepende online ruimte, rechtstreeks vanuit de browser of via MS Teams.

Loop rond en kom elkaar toevallig tegen of ontmoet elkaar op een afgesproken evenement of werkplek. Maak gebruik van alle tools om samen te kunnen werken of gewoonweg voor de fun! Ook in VR.

Zoom, Teams, Hangout

In de periode vanaf maart 2020 hebben we veel geleerd en noodgedwongen veel moeten leren als het gaat om videobellen. GoMeet kan met behulp van uw gewenste omgeving een complete studiedag, werksessie of professionaliseringsomgeving opzetten. Op deze manier bent u technisch ontzorgt en kunt u zich richten op de inhoud en uw medewerkers en gasten.

© 2024 GoMeet

Leeghwaterstraat 2 2811 DV Reeuwijk
info@gomeet.nl KVK: 82453152

 

×