Skip to main content

GoMeet Earth

Jaren ervaring met het opzetten van fysiek events, festivals en congressen, is GoMeet uw ‘trusted party’. Geef ons een datum en een gewenste uitkomt, en wij regelen het.

Afspraak maken

Door de vele jaren ervaring kunnen wij van GoMeet zeggen dat wij uw congres, festival, studiedag of beurs tot een succes kunnen maken.
Een beurs is meer dan het intekenen van m2. Het gaat om kwalitatief klantcontact voor de exposant, het gaat om kennistoename en goede netwerk kansen voor de bezoeker. Om recht te doen aan deze verwachtingen combineren wij GoMeet Boulevard, GoMeet Studio’s en GoMeet Earth en maken we met deze puzzelstukken een mooie match.

Experience

Is er iets te vieren, maar hebt u het feestje-met-bbq-en-dj wel gezien? Verras uw medewerkers en relaties met een evenement van GoMeet Earth! We werken met een team van professionele feestvierders die bruisen van de ideeën. Zij weten precies wat er nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Doordat we voor iedere experience een projectteam samenstellen dat helemaal aansluit bij uw bedrijf en uw wensen, bent u verzekerd van een out-of-the-box evenement dat alle verwachtingen overtreft.

Onboarding

Bij zo’n unieke experience komt heel wat kijken, daarom beginnen we ruim van tevoren met de voorbereidingen. We werken samen met u het concept uit. Over de uitvoering van al die plannen hoeft u zich geen zorgen te maken: we maken een gedetailleerd draaiboek en coördineren en faciliteren het volledige evenement. U kunt alles aan ons overlaten en samen met uw gasten optimaal genieten.

© 2024 GoMeet

Leeghwaterstraat 2 2811 DV Reeuwijk
info@gomeet.nl KVK: 82453152

 

×