Skip to main content

GoMeet Studios

Met een virtuele studio, een gespreks-opstelling of huiskamer-style kijken we naar nieuwe mogelijkheden om uw verhaal goed over te brengen. GoMeet Studio’s kunt u vinden in Reeuwijk en in Amsterdam. Daarnaast hebben wij een een in-house oplossing en kunnen wij op locatie onze dienst aanbieden.

Afspraak maken

Video

Met een virtuele studio, een gespreks-opstelling of huiskamer-style kijken we naar nieuwe mogelijkheden om uw verhaal goed over te brengen. GoMeet kijkt daarbij naar wat goed werkte in het verleden en tegelijkertijd naar wat nodig is voor de toekomst. Dit doen wij met de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van traditioneel productiewerk, maar daarnaast passen we ook nieuwe innovaties toe. Daardoor kunnen wij elke boodschap versterken. Van opname tot live-stream. Van ronde-tafel-gesprek tot productpresentatie, alles is mogelijk. Hybride werken is slim puzzelen. Onze ervaring en diensten laten ons deze puzzel leggen. Wij doen dit bij ons kantoor in Reeuwijk of bij onze partner Cinetone in Amsterdam.
Daarnaast hebben wij een mobiele studio die wij op locatie inrichten.

Audio

In onze audio postproductie set kunnen we aan elk beeld het juiste gevoel toevoegen. Dit doen wij door o.a. de perfecte voice-over, passende ambiance, smaakvolle muziek en edits met chirurgische precisie uitgevoerd waarbij met eindeloze passie alles in een perfecte mix wordt samengevoegd. Van stereo tot Dolby Atmos voor een totale overweldigende ervaring waarbij je ondergedompeld wordt in het geluid.

Ook waar enkel geluid nodig is (zonder beeld) kunnen wij uw geluid na-bewerken. Denk daarbij aan het verwijderen van achtergrondgeluid zoals ruis, galm van de ruimte, straatgeluiden, tikken, etc. Zo kunt u altijd genieten van de beste geluidskwaliteit voor onder uw video of podcast. Indien gewenst komen we met onze mobiele (opname)studio bij u op locatie.

GoMeet Studios Audio diensten

Audio restauratie

In onze audio post-productie set hebben we een uitgebreide set aan tools om bestaande audio opnames (sterk) te verbeteren. Naast de klassieke tools als toonregeling, multi-band compressie, automatisering etc. gebruiken we geavanceerde tools editing tools op basis van spectral-editing en Artificial Intelligence (AI).

  • Verwijderen van achtergrondgeluiden (straatgeluiden, regen, gesprekken, airconditioning, etc.)
  • Verwijderen van storingen (tikken, ruis, elektrische grondtonen, etc.)
  • Temmen/verwijderen van vervorming
  • Verstaanbaar maken van dialoog

Audio mixage en Special FX

Vooral wanneer er meerdere audiobronnen zijn kan het een uitdaging zijn om het geheel tot een aangenaam resultaat te laten klinken. Een goede gebalanceerde mix is vaak het ontbrekende ingrediënt om een boodschap perfect over te brengen. Om dat doel te bereiken werken we niet alleen met traditioneel stereo geluid maar ook in 3D. Met name bij geluid onder video raken onze hersenen vaak onbewust afgeleid door geluidselementen die uit balans of uit positie zijn. Net iets te veel galm in de ruimte, een verandering van ambiance, frequenties die onbewust als storend worden ervaren, kunnen allen de kracht van een video ontnemen. Maak vrijblijvend kennis met 30+ jaar aan ervaring, we helpen u graag op weg.

Audio mastering

Voor elk medium gelden er andere regels hoe een audio opname aangeleverd moet worden. Bijvoorbeeld audio voor televisie moet aan een bepaald volume standaard voldoen om er zo voor te zorgen dat u als kijker niet voor elk programmaonderdeel aan de volumeknop van de TV hoeft te zitten. Of bijvoorbeeld wanneer u uw podcast op Spotify met de meeste impact wilt kunnen terugluisteren zorgt audio mastering ervoor dat Spotify niet voor u ‘intelligent’ uw podcast aanpast voor de gewenste standaard.

Overige diensten

  • Spraakopname/dialoog van video vervangen
  • Geluidsregistratie op locatie
  • Voice-over opname
  • Sound design / Game audio design
  • Hosting podcast op Spotify

Zij zijn jou al voorgegaan

© 2024 GoMeet

Leeghwaterstraat 2 2811 DV Reeuwijk
info@gomeet.nl KVK: 82453152

 

×